HomeVoor wieWerkwijzeBehandelaarsTarieven en vergoedingenAanmeldenContact
Generalistische Basis GGZ

Clienttevredenheid
Kwaliteitsstatuut
Klachtenreglement
Privacyreglement

Behandelaars

 

Sanne Lansbergen - GZ-psycholoog en praktijkeigenaar
                                                   BIG registratienummer: 19916832225

In al mijn werkzaamheden krijg ik de meeste energie van het begeleiden
van persoonlijke groei. Vanuit rust en betrokkenheid ga ik graag samen met de ander op zoek naar precies die persoonlijke opstelling die het mogelijk maakt om prettig en waardevol te functioneren. Ik vind het iedere keer weer bijzonder om een stukje mee te mogen wandelen op dit pad van ontwikkeling. Zoals ik cliënten stimuleer om in beweging te blijven probeer ik dat zelf ook toe te passen. Na mijn opleiding psychologie aan de Universiteit Leiden ben ik vanaf 2007 werkzaam in de gezondheidszorg. Binnen de psychologie heb ik te
vens een trainersopleiding gevolgd wat mij in staat stelt goed met groepen te werken. Zo heb ik bijvoorbeeld groepstrainingen ontwikkeld en aan jongeren van 18 tot 25 jaar gegeven. Daarnaast houd ik er van om kennis en ervaring uit te wisselen in het onderwijs en geef ik soms lessen binnen de psychologie op universiteiten of hoge scholen. Van 2011 tot 2013 heb ik een vervolgopleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gevolgd om mijzelf verder te specialiseren binnen mijn vakgebied. De daarmee behaalde titel GZ-psycholoog stelt mij in staat zelfstandig te werken in de Basis GGZ. Vanaf januari 2014 doe ik dit met veel plezier in mijn eigen praktijk Lijn 1 te Delft.
In 2018 heb ik een basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en een specialisatiecursus voor het geven van ACT trainingen aan jongvolwassenen gevolgd. Daarnaast heb ik ook ervaring en affiniteit met Arbeid & reintegratietrajecten.

Werkdagen: donderdag en vrijdagmiddag

 

  Marieke te Nijenhuis - GZ-psycholoog
                                                   BIG registratienummer: 59915342125

Mensen motiveren en in beweging krijgen is iets dat mij plezier geeft. Ik kan me verheugen over nieuwe inzichten en over persoonlijke ontwikkeling, waarvan ik in mijn werk getuige mag zijn. Ik merk dat mensen zelf tot veel in staat zijn en met de juiste persoonlijke handvatten hun koers weer kunnen terugpakken. Kenmerkend voor mij is dat ik makkelijk contact maak en goed met weerstand kan omgaan. Ik ben open en hartelijk en kan gemakkelijk een ongedwongen sfeer creëren. In deze sfeer ga ik confrontaties niet uit de weg, maar door een oprechte openheid, nieuwsgierigheid en betrokkenheid voelen mensen zich op hun gemak en voelen zij zich vrij om zich te uiten. Ik ben optimistisch van aard, waardoor ik vaak veel mogelijkheden zie. Ik kan hierdoor iemands talent (om zichzelf te helpen) aanwakkeren. Ik ben creatief en kan verwonderd raken over eenvoud. Uit liefde en compassie handelen vind ik belangrijk en hierin ontwikkel ik mij dagelijks. Naast de GZ-opleiding heb ik eveneens de vervolgopleiding voor cognitieve gedragstherapie gevolgd. Ik hou er van om mij blijvend te ontwikkelen. Deze vervolgopleidingen maken dat mijn werkwijzen ingebed zijn in goed onderzochte methoden met bewezen effectiviteit. Ik heb een brede ervaring met protocollair behandelen van diverse stoornissen zoals sociale angsten, paniekstoornissen, depressie en ook trauma gerelateerde problematiek. Door deze brede ervaring kan ik makkelijk maatwerk leveren.

Werkdag: dinsdag en donderdag  Yvonne de Jong - GZ-psycholoog
                                      BIG registratienummer: 89920475225

Na mijn Master Klinische en Gezondheidspsychologie heb ik een jaar Neuropsychologie gestudeerd vanwege mijn interesse in hoe onze hersenen een rol spelen in wat we doen en wie we zijn. Ik heb gewerkt op het psychodiagnostisch centrum van een psychiatrisch ziekenhuis, op de geheugenpoli van een ziekenhuis en in instellingen voor milde tot ernstige psychische en psychiatrische problematiek. Ik ben met name gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen met angst-, stemmings- en persoonlijkheidsproblematiek. Verder heb ik ook met veel plezier gewerkt met ouderen en jeugdigen. Veelal werk ik vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch referentiekader en vindt het belangrijk om de klachten in de context te behandelen van iemands persoonlijkheidskenmerken (sterke en minder sterke eigenschappen). Daarvoor gebruik ik interventies uit de schematherapie – een therapievorm die patronen in de persoonlijkheid blootlegt die kunnen bijdragen aan het ontstaan en/ of in stand blijven van bepaalde symptomen die mensen kunnen hinderen in hun emotionele welbevinden. Ik werk graag vanuit iemands kracht en hecht erg veel waarde aan een goede therapeutische relatie, waarbij een open, betrokken en gelijkwaardig contact bij mij voorop staat.


Werkdagen: maandag en vrijdagochtend


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave


Home
|
Voor wie
|
Werkwijze
|
Behandelaars
|
Tarieven en vergoedingen
|
Aanmelden
|
Contact